TOP HOT – מסלולי הכשרה המבוקשים של נאיה קולג’

חייגו עכשיו: 073-2865544

AI for Managers

תיאור הקורס:

מהות הקורס?

הקורס AI for Managers נועד להעניק למנהלים, יועצים ואנשי מקצוע מכל תחום — את הבנה מעשית ועמוקה של עולמות ה־Generative וה־Agentic AI, מבלי להזדקק לכתיבת קוד.
זהו מסלול ייחודי בן 50 שעות, המעניק למשתתפים מסע חווייתי — מהיכרות עם יסודות הבינה המלאכותית ועד ליצירת מערכות חכמות ואוטומציות מבוססות AI בפועל.

במהלך הקורס נלמד כיצד מערכות AI “חושבות” ומקבלות החלטות, נכיר את הטכנולוגיות שמאחורי מודלי השפה הגדולים (LLMs), סוכנים אוטונומיים (AI Agents), וכלי ה־RAG המאפשרים חיבור בין AI לידע הארגוני.
נשתמש בכלי No-Code מתקדמים לבניית פתרונות אמיתיים – החל מאוטומציה עסקית ועד פיתוח סוכני AI שמבצעים משימות מורכבות בעצמם.

הקורס משלב בין למידה תיאורטית, תרגול מעשי ופרויקטים יישומיים, ומספק למשתתפים כלים להבין, להטמיע ולהוביל חדשנות מבוססת AI בארגון.

למי הקורס מתאים?

קורס AI for Managerst מיועד למי שרוצה להבין לעומק את עולמות הבינה המלאכותית — לא רק איך להשתמש בהם, אלא איך הם באמת עובדים ואיך ניתן ליישם אותם בארגון או בעשייה המקצועית, ללא צורך בכתיבת קוד.

הקורס מתאים במיוחד ל־

  • מנהלים ומקבלי החלטות המעוניינים להוביל תהליכי טרנספורמציה דיגיטלית מבוססי AI.

  • יועצים עסקיים, מרצים ואנשי חדשנות הרוצים להרחיב את ארגז הכלים שלהם בפתרונות Generative ו־Agentic AI.

  • אנשי מוצר, שיווק, HR, BI ודאטה המעוניינים להבין כיצד לשלב בינה מלאכותית בתהליכי עבודה, אוטומציה וניתוח נתונים.

  • יזמים ובעלי עסקים המבקשים להבין כיצד AI יכול לייצר יתרון תחרותי ולשפר תהליכים בארגון.

  • אנשים סקרנים מעולמות הניהול, הטכנולוגיה והייעוץ, שמעוניינים לדבר בשפת ה־AI ולהבין כיצד הוא באמת משנה את עולם העבודה.

עם מה הסטודנטים יוצאים בסיום הקורס?

בסיום הקורס, המשתתפים הופכים לאנשי מקצוע שמבינים מה באמת עומד מאחורי עולמות ה־Generative וה־Agentic AI, ויודעים ליישם אותם הלכה למעשה בארגון או בקריירה האישית שלהם — בלי לכתוב שורת קוד אחת.

הבוגרים יוצאים עם:

  • הבנה מעמיקה של עקרונות הבינה המלאכותית המודרנית – כולל מודלי שפה (LLMs), סוכנים אוטונומיים (AI Agents), ומנגנוני RAG לחיבור ידע ארגוני למערכות AI.

  • יכולת לתכנן וליישם תהליכים מבוססי AI בעולמות השיווק, המכירות, משאבי אנוש, ניהול פרויקטים ודאטה.

  • שליטה בכלים מבוססי No-Code ליצירת אוטומציות, בוטים וסוכני AI ללא כתיבת קוד.

  • מיומנות בפרומפטינג מתקדם (Prompt Engineering) ליצירת תוצרים מדויקים, יצירתיים ומועילים.

  • הבנה של היבטים אתיים, רגולטוריים ועסקיים בשילוב AI בארגונים – כולל ניהול סיכונים, אמינות ומדידת ROI.

  • תיק פרויקטים מעשי הכולל פתרונות אמיתיים שפותחו במהלך הקורס, הניתנים להצגה וליישום מיידי בסביבת העבודה.

צוות המדריכים שלנו

דרור גבע הינו Data Scientist מוביל בנאיה טכנולוגיות, בוגר נאיה קולג’ לפני מספר שנים ומאז
עוד…

דרור

דרור גבע

עמית הינו Data Scientist וותיק ומנוסה, מרצה בכיר ומוביל בתחום. עמית בוגר הטכניון בתואר הנדסת
עוד…

עמית רפל

קורס AI for Managers מיועד למי שרוצה להבין לעומק את עולמות הבינה המלאכותית — לא רק איך להשתמש בהם, אלא איך הם באמת עובדים ואיך ניתן ליישם אותם בארגון או בעשייה המקצועית, ללא צורך בכתיבת קוד.

הקורס מתאים במיוחד ל־

  • מנהלים ומקבלי החלטות המעוניינים להוביל תהליכי טרנספורמציה דיגיטלית מבוססי AI.

  • יועצים עסקיים, מרצים ואנשי חדשנות הרוצים להרחיב את ארגז הכלים שלהם בפתרונות Generative ו־Agentic AI.

  • אנשי מוצר, שיווק, HR, BI ודאטה המעוניינים להבין כיצד לשלב בינה מלאכותית בתהליכי עבודה, אוטומציה וניתוח נתונים.

  • יזמים ובעלי עסקים המבקשים להבין כיצד AI יכול לייצר יתרון תחרותי ולשפר תהליכים בארגון.

  • אנשים סקרנים מעולמות הניהול, הטכנולוגיה והייעוץ, שמעוניינים לדבר בשפת ה־AI ולהבין כיצד הוא באמת משנה את עולם העבודה.

  • רקע בסיסי בתהליכים עסקיים או ניהוליים.

  • ניסיון קודם בשימוש בכלי AI כמו ChatGPT או Copilot.

  • הבנה כללית במודלים של ניתוח נתונים, BI או תהליכי קבלת החלטות בארגון.

אלון תם - Co-Founder and CTO at LIVV מרצהאלון הוא מנהל פיתוח, טכנולוג, ארכיטקט, מפתח ואיש מוצר בעל יותר מ- 20 שנות ניסיון בסטארטאפים כמו גם בארגונים גדולים. אלון מרצה ומדריך שנים רבות, בדגש על תכנות ו- Data Science. בשנים האחרונות משמש כמייסד-שותף ו- CTO בחברת סטארטאפ העוסקת ב- Machine Learning, במיקוד על ראיה ממוחשבת וניתוח שפה. התמחויות: Large-scale software design and architecture Project management employing Agile methodologies Practical Machine Learning (including DNNs and CNNs) Python and it's ecosystem
  • 15/02/2026 מועד פתיחה
  • 9:00-16:30daysימים ושעות
  • 24academic hours שעות אקדמיות
  • מתקדםcourse levelרמת הקורס
  • עבריתlanguageשפת הדרכה
  • לבדיקת התאמה לקורס
  • [current_url]

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!

Call Now Button דילוג לתוכן