תקנון מבצע “חבר מביא חבר”
- עורך המבצע
המבצע נערך ע”י מכללת נאיה המופעלת על ידי חברת נאיה פ.א.י. טכנולוגיות בע”מ (להלן- “המכללה”).
2. פרטי המבצע
- המכללה מעוניינת לעודד סטודנטים ו/או בוגרי קורס/ים של המכללה להמליץ על המכללה לאחרים לפי שיטת חבר מביא חבר.
- כל סטודנט ו/או בוגר קורס/ים של המכללה אשר המליץ על המכללה לאחרים (להלן: “משתתף”), זכאי להטבה בדמות גיפט כארד בסך של 400 ₪ עבור כל נרשם חדש לקורס במכללה על סמך אותה ההמלצה (לעיל ולהלן: “המבצע”, “ההטבה”).
3. תוקף המבצע
- המבצע אינו מוגבל בזמן.
- המכללה רשאית להפסיק את המבצע לפי שיקול דעתה הבלעדי.
- לאחר סיום תקופת המבצע לא תהא למשתתף כל זכות שהיא בהתאם למבצע.
- תנאי ההשתתפות במבצע
- ההטבה תינתן עבור רישום לקורס במימון פרטי מלא על סמך המלצה (ולא במימון של חברה ו/או כל מימון אחר).
- ההטבה תינתן עבור רישום לקורס ציבורי (מסלולי הכשרה) על סמך ההמלצה ולא לקורסים ייעודים לארגונים ו/או קורסים מוזמנים.
- ההטבה תינתן עבור רישום למסלול מלא על סמך ההמלצה, ולא לחלק מהמסלול או למודולים ספציפיים.
- ההטבה תינתן עבור רישום סטודנט חדש שלא עמד עימנו בקשר כלשהו בשנה שקדמה לרישום על סמך ההמלצה.
- לא יידרש תשלום בכסף ו/או בשווה כסף בעד הזכות להשתתף במבצע.
- איסור השתתפות במבצע
לא ישתתפו במבצע עובדי המכללה, לרבות מנהליה ושותפיה, וכן בני משפחתם. “בן משפחה” לעניין זה פירושו בן זוג, הורים, ילדים, אחים ואחיות.
6. מימוש ההטבה
- משתתף אשר מעוניין בהטבה נדרש לשלוח למכללה דוא”ל לאחד מאנשי המכירות של המכללה (מפורט לעיל) אליו יהיה מכותב גם המתעניין בקורס ובו יציין כי המליץ למתעניין על קורס מסוים, תיאר בפניו את יתרונות הקורס וכי המתעניין הביע עניין בהרשמה לקורס.
- עבור מסלולי הכשרה: DBA, BI Developer, Business Analyst, – יש לשלוח למייל של יהלום סקורי: yahalom_sakuri@epam.com
-
- עבור מסלולי הכשרה: Game Developer, Data Research Analyst, Practical Data Science, Cloud&Big Data Engineer – יש לשלוח לליאת פרץ למייל liat_Peretz@epam.com
- ככל שהמתעניין יירשם לקורס במהלך 45 ימים שלאחר שליחת הדוא”ל, יהא המשתתף זכאי להטבה.
- הזכאות להטבה כפופה לרישום לקורס והשתתפות הנרשם בו למשך 90 ימים לפחות.
- במקרה בו יבוטל הרישום לקורס בטרם חלוף 90 ימים מתחילת הקורס, לא יהיה המשתתף זכאי להטבה.
- ההטבה אינה מוגבלת במספר נרשמים כך שמשתתף יהיה זכאי להטבה עבור כל נרשם בהתאם לתנאי המבצע.
- אחריות
- מבלי לפגוע באמור לעיל, מובהר בזאת כי המכללה ו/או מי מעובדיה ו/או מי מטעמה לא יישאו באחריות לכל נזק, הפסד, אובדן או הוצאה מכל מין וסוג שהוא בגין ההשתתפות במבצע אשר ייגרמו למשתתף ו/או למי שפעל במישרין ו/או בעקיפין לצורך השתתפות במבצע.
- סמכות השיפוט והדין
על תקנון זה, פרשנותו ועל כל הכרוך בו יחולו דיני מדינת ישראל וכל סכסוך או סוגיה משפטית בקשר עם התקנון ו/ או המבצע לפיו יובאו להכרעה אך ורק בפני הערכאה השיפוטית המוסמכת בתל אביב – יפו.
- שונות
- המבצע כפוף להוראות שבתקנון זה.
- המכללה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את תנאי המבצע ו/או להפסיקו ו/או לבטלו ו/או להציע מבצע חלופי בעל ערך דומה, ללא הודעה מוקדמת ועפ”י שיקול דעתה הבלעדי.
- אי שימוש בזכות המוקנית למכללה על פי תקנון זה לא ייחשב ויתור על אותה זכות באותו מקרה ו/או במקרה אחר, דומה או שאינו דומה.
- תקנון המבצע ימצא במשרדי ההנהלה של המכללה ויתאפשר לכל משתתף לעיין בו.
- בהשתתפותו במבצע מצהיר המשתתף כי הוא מקבל עליו את הוראות התקנון, כי ניתנה לו אפשרות לקרוא את התקנון והוא מסכים ומאשר כי תקנון זה והוראותיו יחולו עליו ויחייבו אותו לכל דבר ועניין אשר קשור לתקנון.
- למעט זכותו של המשתתף להטבה הכלולה במפורש בתקנון זה (באם יעמוד בתנאים לקבלה) מוותר המשתתף ו/או מי מטעמו על כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה כנגד המכללה ו/או מי מעובדיה ו/או מי מטעמה, הקשורים במישרין או בעקיפין עם המבצע.
- מבלי לגרוע מכלליות האמור לעיל, המשתתף מאשר כי כל תקלה, שיבוש, איחור, שינוי וכד’ אשר למכללה אין שליטה עליהם או אשר מקורם בכוח עליון, מלחמה, שביתה, מעשה טרור לא יזכו אותו בכל סעד או זכות.
- היה ותמצא אי התאמה או סתירה כלשהי בין הוראת תקנון זה לבין כל פרסום ביחס למבצע, תהיינה הוראותיו של תקנון זה עדיפות והן אשר תקבענה.
- משתתף אשר יעבור על הוראות תקנון זה ו/או על הוראות כל דין, תהא המכללה רשאית לבטל את השתתפותו במבצע ו/או את זכאותו לכל זכות או הטבה בהתאם למבצע.
- במקרה שיוכח כי קיימת למשתתף עילת תביעה מוצדקת בכל הקשור והכרוך למבצע זה כלפי המכללה ו/או מי מטעמה, יוגבלו הסעדים הכספיים להם זכאי המשתתף, אם בכלל, ולאחר שיוכיח את תביעתו, עד לסכום ההטבה לה זכאי המשתתף במסגרת המבצע.
- ההטבה בהתאם למבצע אינה ניתנת להמרה בכסף, שווה כסף או מוצר אחר, מלבד ההטבה לה זכאי המשתתף על פי הוראות תקנון זה. במידה ולא יממש המשתתף את ההטבה מכל סיבה שהיא, לא יהיה צורך לפצותו או לשנות את מהותה.
- כל נתון, פרט, מועד, מיקום, תנאי, דרישה, וכיוב’ המפורטים בתקנון זה ניתנים לשינוי ו/או תיקון ו/או השלמה ו/או ויתור והכל בהתאם לנסיבות ו/או לשיקול דעתה הבלעדי של החברה.
- האמור בתקנון זה נכתב לצורכי נוחות בלשון זכר, אך הוא מכוון לגברים ונשים באופן שווה.